Kaledere Şehit Bayram Kesekler Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; • Sevinci, mutluluğu, hüzünü paylaşsın, • Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, • Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, • Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, • Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, • Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, • Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, • Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Merkezi Sınavlar başta olmak üzere, sosyal alanlardaki başarılarıyla da kendini kanıtlamaya devam etmektedir.

Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Kalorifer ( Kömür )
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - 10 Dairelik - Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Kurumumuz, okul içerisinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, sınıflar arası futbol turnuvası ve geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz uçurtma şenliğimiz ile sportif alanda da çeşitli etkinliklerle ön plana çıkmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında okulumuzda 2016 yılında bir Bilim Fuarı açılmış ve velilerimizin ve halkımızın beğenisine sunulmuştur.
Proje Çalışmaları: Okulumuz genç ve dinamik ekibi ile proje çalışmalarına etkin şekilde katılmakta olup, 2016 yılında çorum genelinde düzenlenen "Her okulun Bir Projesi Var" projesine, çevre alanında gerçekleştirdiğimiz "Bu Benim Bahçem" isimli Proje ile katılmıştır. Ayrıca, 2016 ve 2017 yıllarında Tübitak 4006 Bilim Fuarı ile sergi açmıştır.

Telefon - 0 (364) 341 2121

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kaledereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kaledere Köyü Sungurlu / Çorum

Öğretmen :7
Öğrenci :34
Derslik :6
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Oyun Odası :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Kaledere Köyü Şen Sokak Sungurlu

Adres - Kaledere Köyü Sungurlu / Çorum

Ulaşım İlçeye Günlük Servis İmkanı (Pazar Hariç) Mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çorum iline 97 km Sungurlu ilçesine 28 km uzaklıktadır.